Skip to main content

Izgradite telo sa kardio Kik Boks treningom

Od 22/10/2019јул 30th, 2020Trening
Krupni plan momka spremnog za kardio kik boks trening

Kardio kik boks je brzi trening koji je jednako zabavan koliko i žestok. Izvođenjem i povezivanjem kik boks pokreta u koreografsku rutinu, pomaže vam da sagorite kalorije i izgradite koordinaciju i snagu.

Šta radite u kardio kik boksu?

Dobar kardio kik boks trening će raditi na čitavom telu – rukama, nogama i mnogim drugim – kombinacijama borilačkih veština visokog intenziteta. Oni uključuju:

  • udarce
  • kroseve
  • kroše
  • aperkate
  • udarce kolena
  • prednje udarce
  • bočne udarce
  • zadnje udarce
  • okrugle udarce

Sve ove vežbe za kardio kik boks, srećom, nisu kontaktne. One umanjuju rizik od povreda kako zamišljenog protivnika tako i sebe. Rezultat: Izazivate i ojačavate mišiće na više načina, ubrzavate rad srca i poboljšavate koordinaciju, dok učite da kombinujete vežbe stalnog treninga snage.

Da li vam kardio kik boks može dati čvršće trbušnjake?

Budući da se ovim vežbama koristi dosta rotacije i kontrole tela, definitivno koristite svoju trbušne mišiće, napominjući da su trbušnjaci odgovorni za prenos energije između donjeg i gornjeg dela tela. Svaki put kada udarate, dobijate jaču mišićnu osnovu.

Da biste postigli cilj u kardio kik boksu, usredsredite se na izvođenje svih kardio kik boks vežbi sa snažnim, ukočenim trbušnim mišićima i namernim, kontrolisanim pokretima.

Možete li smršati pomoću kardio kik boksa?

Za ove vežbe potrebni su pokreti celog tela, visokog intenziteta, koji mogu pomoći u sagorevanju kalorija angažovanjem više mišićnih grupa i održavanjem pulsa povišenim. U stvari, Američki savet za vežbanje procenjuje da prosečni vežbač može sagoreti između 350 i 450 kalorija na jednom kardio kik boks treningu od sat vremena. Ova vrsta treninga takođe je sjajna kao vežba za mršavljenje samo zato što je i zabavna!

Gubitak kilograma je putovanje, što znači da morate biti dosledni da biste videli rezultate. A ako vam se sviđa to što radite, verovatno ćete to raditi dosledno.

Morate li biti u dobroj formi da biste trenirali kardio kik boks?

Svako može uživati i ujedno jačati celo svoje telo uz ovakvav trening. Jedini preduslov je učenje osnova, poput načina udaranja. Ako to naučite, osiguraćete da sve vežbe radite u sigurnoj i pravilnoj formi.

Kontaktirajte nas, zakažite besplatni probni trening i vidite kako to izgleda!

Centar Life

Autor Centar Life

Centar za poboljšanje stanja i raspoloženja. Specijalisti za personalni trening.

Još članaka od Centar Life

Ostavi komentar