Skip to main content

DONOSIMO PREKO 10 GODINA ISKUSTVA U PERSONALNI TRENING

Zašto sa nama

Za razliku od klasične teretane gde je procenat iskorišćenja uplaćenih termina oko 40%, kod nas je taj procenat više nego dupliran.

Naši treneri pozamljuju svoju volju vežbaču, motivišu ga da dolazi i ispoštuje dogovoren program, kao i dogovorene promene u ishrani i životnim navikama.

Usled svega toga rezultati ne mogu da izostanu.

Rezultati

Dolasci na zakazani trening

92%

Povećanje snage i kondicije

100%

Vizuelni rezultati

95%

Raspoloženje i uživanje

99%

Mislimo na vaše zdravlje

Iako je danas lako doći do brzih rezultata koristeći razne suplemente, mi insistiramo na prirodnom pristupu, bez hemijskih dodataka ishrani, vežbanju i tretmanima.

U okviru našeg tima su treneri, nutricionista, fizioterapeut i psiholog, i svi zajedno na osnovu našeg iskustva pravimo najbolja rešenja za Vas.

Zdravlje nam je na prvom mestu, a naši rezultati su trajni.

Vidi više

Naša vizija

Privrženi smo individualnom pristupu, jer smo videli da u grupnim programima nema napretka. Ili se slabiji članovi grupe preforsiraju, ili jači ne napreduju. Svaki program se pravi baš za specifičnog vežbača shodno njegovim mogućnostima i ciljevima.

Želimo da ostanemo verni tradicionalnom pristupu vežbanju i treningu, koji kaže da bez ličnog rada nema pravih rezultata. Dajemo pre svega prednost ojačavanju ligamenata i tetiva jer oni drže telo čvrstim i sprečavaju mogućnosti povrede.

Programe ishrane isključivo pravimo sa zdravom, prirodnom i svežom hranom, i potpuno odbacujemo moderne trendove konzervisanih prehrambenih proizvoda sa produženim rokom trajanja. Takodje, farmaceutske suplemente i dodatke ne dozvoljavamo.

Ideja koncepta samog prostora za vežbanje je takva da se vežbač oseća prijatno i opušteno, kao kod svoje kuće, uz trenera koji mu je potpuno posvećen.