1. Članarina važi 30 ili 45 dana (u zavisnosti od paketa treninga) od datuma prvog treninga i nije prenosiva na drugo lice.
 2. Molimo da dođete nekoliko minuta ranije od ugovorenog termina kako bi trening počeo na vreme.
 3. Molimo da poštujete vreme zakazanog treninga. Ukoliko ste sprečeni da dođetena zakazani trening, otkažite isti blagovremeno u roku od 12h kako bi bili u mogućnosti da otkažemo trenera na vreme. Otkazi treninga u roku manjem od 12h će biti upisani kao da ste bili!
 4. Pauzu možete upisati isključivo u slučaju bolesti ili neodloživog puta, te je prijavite unapred telefonom ili lično u Centru Life. Pauza može trajati najduže nedelju dana u tekućem mesecu i ne može se prijaviti naknadno.
 5. Nemojte dolaziti na trening kada ste prehlađeni, jer možete pogoršati svoje stanje, ali i narušiti zdravlje drugih.
 6. Koristite čistu i prikladnu obuću i odeću za salu! Pravila oblačenja centra Life vidno su istaknuta.
 7. Ne koristite mobilni telefon tokom treninga. Isključite mobilni telefon da ne bi ometali druge vežbače. Ukoliko očekujete važan poziv, molimo da uključite vibraciju.
 8. Stvari od vrednosti nemojte nositi na trening, u slučaju nestanka, klub ne snosi odgovornost! Vredne stvari članovi mogu ostaviti na prijemnom pultu za vreme treninga.
 9. Iz higijenskih razloga, poželjno je nositi svoju prostirku (peškir).
 10. Sve bučice, ploče, šipke, klupice, prostirke i ostala pomoćna sredstva za vežbanje imaju svoje mesto i članovi su ih dužni nakon upotrebe vratiti na mesto.
 11. Članovi pri upisu ispunjavaju pristupnicu, te svojim potpisom prihvataju pravila fitnes kluba i vežbanje na sopstvenu odgovornost.

POTREBNA OPREMA

 • Sportska obuća (po mogućnosti patike za trčanje).
 • Lagana odeća primerena temperaturi i vremenu (nikako ne šuškavci i slična odeća koja ne propušta vazduh, ili previše slojeva odeće u svrhu znojenja ).
 • Opustene trenerke u kojima se osećate nesputano, neotvorene.
 • Majce bez dekoltea, dovoljno duge da prekriju donji deo trenerke.
 • U vežbaonicu se dolazi isključivo radi vežbanja

NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU

 • nosite vodu sa sobom i pijte je tokom celog treninga
 • ne preterujte s intenzitetom /kod vežbača početnika/
 • ne preterujte s odećom , odeća mora biti opuštena, ne zategnuta I ničim izazivati druge vežbače,
 • slušajte svoje telo (ponekad ćete moći više, a nekad manje, što zavisi od mnogih elemenata, kao što su vreme vežbanja, vremenska situacija, dan u mesecu, stres u svakodnevnom životu)
 • nađite partnera za vežbanje radi motivacije.